ارزش غذایی

مزایا و ارزش غذایی

مزایای استفاده از محصولات تخم مرغ فرآوری شده

کاهش خطر آلودگی

تمام محصولات تخم مرغ مایع، منجمد و پودری پاستوریزه می شوند.
هرگز آلودگی در مواد غذایی مرتبط با محصولات تخم مرغ پاستوریزه وجود ندارد.

طول عمر بیشتر

نگهداری محصولات تخم مرغ مایع در دمای محیط، 1 روز        
نگهداری محصولات تخم مرغ مایع در یخچال، 1 هفته در دمای 4-0 درجه سانتیگراد
نگهداری محصولات تخم مرغ منجمد، 1 سال یا بیشتر
نگهداری محصولات تخم مرغ پودری، 1 سال یا بیشتر بدون نیاز به نگهداری در یخچال

راحتی مصرف

ذخیره سازی آسان
نیازی به شکستن پوسته تخم مرغ جهت مصرف وجود ندارد.
همیشه آماده استفاده است

سازگار با عملکرد پخت

ثبات انسجام بافت تخم مرغ
سهولت فرمولاسیون
ثبات کیفیت محصول در طول زمان

بازگشت به بالا