زرده تخم مرغ

زرده تخم مرغ پاستوریزه

زرده تخم مرغ پاستوریزه

زرده تخم مرغ قسمتی از تخم مرغ است که رویان در حال رشد را تغذیه می‌کند. به عنوان یک غذا، زرده منبع عمده‌ای از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ترکیبات زرده حاوی چربی و کلسترول و در حدود یک پنجم پروتئین است. زرده تخم مرغ، یکی از معدود خوراکی هایی است که بدون تغییر دادن میزان گرمی، سردی، تری یا خشکی بدن، در صورت هضم کامل در فرد سالم، می تواند به خونی معتدل و مفید تبدیل شود البته به شرطی که زرده آن بیش از حد حرارت نبیند و سفت نشود.

یک کیلوگرم زرده تخم مرغ مایع پاستوریزه معادل 50-40 عدد تخم مرغ است.

موارد مصرف:

– تولید کنندگان کیک ،کلوچه و بیسکویت
– تولید کنندگان سس
– تولیدکنندگان مواد غذایی
– تولید کنندگان مواد پروتئینی
– قنادی و تولید کنندگان شیرینی

بسته بندی ها :

1- مایع تخم مرغ پاستوریزه زرده در ظرف پلی اتیلنی 200 گرمی
2- مایع تخم مرغ پاستوریزه زرده در ظرف پلی اتیلنی 1 کیلوگرمی
3-مایع تخم مرغ پاستوریزه زرده در ظرف پلی اتیلنی 5 کیلوگرمی
4- مایع تخم مرغ پاستوریزه زرده در ظرف پلی اتیلنی 20 کیلوگرمی

بازگشت به بالا